Agrariers

Watertanks, septische tanks, brandstoftanks voor agrarische sector
Watertanks in tuinbouw een veeteelt

Watertanks, septische tanks en brandstoftanks

Vooral mensen die werken in de agrarische sector maken gebruik van watertanks en andere vloeistoftanks. Dit kan voor wateropslag voor drinkwater voor het vee zijn, maar ook wateropslag voor het bewateren van het land en de gewassen. Een boerderij geeft vaak extra veel huishoudelijk afval, ook hiervoor worden watertanks gebruikt. Tankgigant levert ondergrondse watertanks maar ook bovengrondse watertanks. Wij hebben een groot assortiment watertanks, maar ook septic tanks en brandstoftanks zijn bij ons verkrijgbaar.

Verhuur van watertanks

Heeft u geen behoefte aan het kopen van een watertank, maar heeft u er wel een voor een kortere of langere periode nodig? Bij Tankgigant in België kunt u ook watertanks huren. Wij verhuren watertanks in alle groottes, soorten en maten.

Watertanks in de Agrarische Sector

Wij leveren al jarenlang watertanks en andere vloeistoftanks aan bedrijven in de landbouwmechanisatie, installateurs van melkmachines en aan mensen die werken in de agrarische sector. agrariërs gebruiken tanks vaak voor opslag van vloeibare meststoffen zoals Urean, maar ook voor koelwater. Voor welk doeleinde u de tanks ook nodig heeft: bij Tankgigant België huurt of koopt u de tanks die voldoen aan uw wensen.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

03 808 06 52

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrosie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button