Hoveniers

Watertanks, septische tanks en brandstoftanks voor hoveniers en tuincentra

Watertanks voor hoveniers en tuincentra

Met name watertanks voor beregening

Veel hoveniers maken gebruik van watertanks. De watertanks die hoveniers gebruiken worden vooral gebruikt voor beregening van hun land; bloemen, planten en bomen. Hoveniers en tuinarchitecten maken bij hun ontwerp steeds vaker ruimte voor een watertank. Dit is namelijk ideaal voor de beregening van een aangelegde tuin. Niet alleen hoef je zelf minder te sproeien met een tuinslang, maar ook voor klanten is het gemakkelijk. Tankgigant ziet dan ook steeds vaker dat hoveniers of architecten voor hun klanten een watertank aanschaffen. Wij verkopen watertanks die geen licht- en zonnestralen doorlaten (licht+uv bestendige watertanks) en vorst bestendig zijn. Dankzij de uv-bestendige watertanks, treedt er geen algenvorming op. Al onze watertanks zijn van hoge kwaliteit en daardoor blijven ze hun vorm behouden. Wij hebben watertanks in zeer veel verschillende maten.

Verhuur van watertanks

Hoeft u geen watertank te kopen maar heeft u er voor een langere of kortere periode een nodig? Ook dan zit u goed bij Tankgigant! Bij ons kunt u namelijk ook watertanks huren. Wij verhuren watertanks in België in alle soorten en maten.

Watertanks voor hoveniers

Hoveniers maken veel gebruik van watertanks. Wij leveren dan ook watertanks en andere vloeistoftanks aan tuincentra, hoveniersbedrijven en groenbeheer van gemeenten.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

03 808 06 52

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrosie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button