Kunststof maatwerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een kunststof maatwerk watertank voor u kan maken? Ook daarvoor kunt u bij Tankgigant BV terecht! Wij hebben een afdeling maatwerk die aanvragen van bedrijven of particulieren verwerkt. De watertanks die we hier ontwikkelen verschillen van 100 tot 100.000 liter. Deze worden allemaal gemaakt van de kwalitatief zeer goede HDPE-kunststof. Deze tanks kunnen we maken in onze eigen fabriek, maar we kunnen ze ook bij u op locatie maken.

Wij hebben al maatwerk watertanks geleverd aan: verschillende booreilanden, scheepvaart, race-teams, vrachtwagens of hotels. Op de maatwerk afdeling van Tankgigant werken enkel en alleen zeer ervaren lassers. Deze testen en controleren uw maatwerk watertank, zodat u de beste kwaliteit watertank krijgt. Watertanks worden niet alleen gebruikt voor de opslag van water, maar ook voor opslag van industriële vloeistoffen, bijvoorbeeld koelvloeistof.

100 tot 100.000 liter op maat gemaakte kunststof watertanks. Ook op locatie ontwikkelt!

Watertank op maat

Vraag offerte aan via onderstaand formulier:

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

03 808 06 52

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrosie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button