Particulieren

Watertanks, septische tanks en brandstoftanks voor particulieren

Watertank voor opslag van regenwater of drinkwater. Milieuvriendelijk en verplicht bij ons in België

Een watertank is bedoeld om regenwater in op te slaan. Dit regenwater kan meerdere doelen hebben. Denk aan beregening van planten, schoonmaken, toiletten voorzien van water en wasmachines voorzien van water. Daarnaast kunnen watertanks ook gebruikt worden voor drinkwater opslag, bijvoorbeeld voor situaties wanneer er geen kraanwater beschikbaar is. Bij ons in België is inmiddels een wet aangenomen die bedrijven die nieuwe huizen bouwen verplicht om een watertank te installeren. Het is immers zonde en onnodig om zuiver kraanwater te gebruiken voor huishoudelijke doeleinden. Over het algemeen volstaat een watertank die 3000 tot 12000 liter water opvangt. Er zijn bovengrondse en ondergrondse watertanks leverbaar.

Watertanks voor recreatie: watertanks voor boten, campers of caravans

Bent u een kampeerder of heeft u een boot? Bent u op zoek naar een watertank? Ook watertanks voor in een boot, camper of caravan kunt u verkrijgen bij Tankgigant België.

Septische tanks en brandstoftanks voor particulieren

Tanks voor huishoudelijke doeleinden

Niet alleen watertanks, maar ook andere vloeistoftanks worden gebruikt voor particuliere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een septic tank voor de afvoer van het toilet of voor opvang van ander huishoudelijk water. Een brandstoftank wordt vooral gebruik voor opslag van diesel of stookolie. Ook Mazouttanks kunt u bij ons verkrijgen; deze hebben veel Belgen bij de huizen staan voor het verwarmen van hun woning.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

03 808 06 52

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrosie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button