Scheepvaart

Watertanks verhuur en verkoop watertanks voor scheepvaart

Watertanks voor scheepvaart

Met name watertanks voor watervoorziening en wateropslag

Ook in de scheepvaart maakt men veel gebruik van watertanks. In de scheepvaart worden watertanks vooral gebruikt voor de opslag van drinkwater en afvoerwater. Niet alleen gewone watertanks, maar ook septic tanks worden veelvuldig ingezet in de Scheepvaart, bijvoorbeeld voor het afvoerwater. Ook andere vloeistoftanks worden gebruikt in de scheepvaart voor onder andere opslag van olie en diesel. Tankgigant België levert alle gewenste tanks in verschillende soorten en maten.

Verhuur van watertanks voor scheepvaart

Bij Tankgigant kunt u niet alleen watertanks kopen maar ook huren. Bijvoorbeeld als u voor een kortere of langere periode een watertank nodig heeft, maar het slechts eenmalig is. Ook bij verhuur kunt u kiezen uit onze ruime aanbod watertanks met alle specificaties. Wij verhuren watertanks in alle formaten.

Watertanks in de scheepvaart

Tankgigant levert veel watertanks aan scheepvaart. Bijvoorbeeld aan bouwers van schepen, renovatiebedrijven voor boten, scheereigenaren en booreilanden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail. Uiteraard kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij streven ernaar deze offerte binnen 15 minuten te beantwoorden.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

03 808 06 52

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrosie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button