Toebehoren watertank

Aan alleen een watertank heeft u vaak niet zoveel. Bij een watertank horen allerlei toebehoren. Ook de toebehoren voor een watertank kunt u bij Tankgigant krijgen. Een dompelpomp, een droog opgestelde pomp, hydrofoor onderdelen of hele (standaard) hydrofobe installaties, vulopeningen, hand-mangaten, ontluchtingen, slangen, inspectieluiken, aftapkranen of vlotterkranen; Tankgigant heeft het allemaal en vaak is het bij ons uit voorraad leverbaar.

Kunt u iets niet vinden op onze website of bent u op zoek naar iets wat hier niet bij vermeld staat? Neem dan alsnog telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij vinden goede service belangrijk en zullen er dan ook alles aan doen om uw wens te kunnen leveren. Naast dat wij alle toebehoren voor een watertank leveren, monteren wij deze ook voor u op de tank. Desgewenst maken wij de toebehoren van de watertank voor u op maat. Wij zorgen voor een snelle levering met hoge kwaliteit.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

03 808 06 52

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrosie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button