Verhuur watertanks

Verhuur watertanks

VERHUUR VAN WATERTANKS – POMPEN – TRANSPORTSLANGEN , LEVERING VAN DRINKWATER EN AFVALWATERSYSTEMEN

Tankgigant levert zeer zuiver water, klik op deze link om het waterkwaliteitrapport te bekijken.

Vraag offerte aan via onderstaand formulier:

  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ

VERHUUR VAN WATERTANKS – POMPEN – TRANSPORTSLANGEN , LEVERING VAN DRINKWATER EN AFVALWATERSYSTEMEN

Heeft u een tijdelijke watertank nodig? Bijvoorbeeld voor een evenement of bouwterrein? Tankgigant verhuurt watertanks in België. Of het nou een groot of klein evenement is, dankzij onze ruime voorraad hebben wij altijd wat u nodig heeft. Watertanks van 100 – 300.000 liter zijn er bij ons te huur. Ons personeel is allemaal VCA-gecertificeerd en voldoet aan de KIWA richtlijnen. Wij verhuren watertanks voor zowel korte als langere perioden. Als het nodig is, kunt u bij ons ook een dompelpomp of hydrofoorinstallatie huren. Naast watertanks hebben wij ook systemen voor de opvang van afvalwater en de verwerking hiervan.

Zoekt u voor uw evenement een bedrijf dat watertransport slangen op evenementen kan leveren en/of aanleggen? Ook dan bent u bij Tankgigant aan het goede adres. U kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Bent u benieuwd naar de kosten? Dan kunt u ook gemakkelijk online een offerte aanvragen. Wij streven ernaar binnen 15 minuten antwoord te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

03 808 06 52

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrosie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button