Informatie over de Watertanks van Tankgigant België

Watertanks gemaakt van LLDPE

De maximale watertemperatuur van de vloeistof in de tanks is 35 °C

Onder andere geschikt voor drinkwater opslag

Watertanks en andere vloeistoftanks zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materiaalsoorten. Bij ons krijgt u altijd watertanks van een kwalitatief goede en hoogwaardige kunststof, namelijk dikwandig LLDPE. LLDPE waterstoftanks laten licht en uv-stralen niet door en zijn daardoor zeer geschikt voor drinkwater opslag. Er ontstaat daardoor geen alpenvorming in de tank en de watertank behoudt zijn vorm. Dankzij deze voordelen, kunt u onze watertanks ook gebruiken voor opslag van levensmiddelen. Ze zijn namelijk ook gecertificeerd voor de opslag van levensmiddelen.

Stootvaste watertanks

Lange levensduur en recyclebaar

Onze watertanks zijn van zeer goede kwaliteit. Dankzij de dikke wanden en aangesloten structuur zijn ze stootvast. Dankzij zijn opvallende blauwe kleur is de inspectie tijdens gebruik eenvoudig. Daarnaast zijn de watertanks zeer licht van gewicht en daardoor eenvoudig te hanteren en installeren. De watertanks van Tankgigant België zijn 100% recyclebaar en hebben een zeer lange levensduur.

Toebehoren bij watertanks

Pompen, appendages etc.

De watertanks van Watergigant komen, als u dat wil, met alle toebehoren. Dompelpompen, hydrofoorinstallatie, aansluitmaterialen, slangtuelen, opgestelde pompen, door- en afvoeren, ontluchtingen, hand-mangaten, vulopeningen en inspectieluiken; alles wat u wenst dat er bij zit kunnen wij leveren.

Verschillende soorten watertanks

Alle soorten en maten watertanks leverbaar

Wij hebben verschillende soorten watertanks op voorraad. Andere kunnen wij op aanvraag leveren. De watertanks die wij kunnen leveren:

  • Ondergrondse watertanks
  • Bovengrondse watertanks
  • Horizontale watertanks
  • Verticale Watertanks
  • Design Tanks
  • Septische tanks

Via de homepagina kunt u alle soorten watertanks per pagina bekijken. Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt direct een offerte aanvragen. Wij streven ernaar binnen 15 minuten reactie op uw offerte te geven.

Septische tanks

Een septische tank is een tank die zorgt voor opslag of zuivering van sanitair. Het wordt ook gebruikt voor opslag of zuivering van ander huishoudelijk afvalwater of afvalwater afkomstig vanuit industrie. Wij leveren septic tanks in verschillende afmetingen en er zijn verschillende specificaties voor.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

03 808 06 52

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrosie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button