Wegenbouw

Watertanks koop en verhuur voor wegenbouw

Watertanks voor wegenbouw

Met name watertanks voor watervoorziening en wateropslag

Ook in de wegenbouw maakt men veel gebruik van watertanks. Bijvoorbeeld voor opslag van water of voor de voorziening van water. Als er tijdelijk gebruik gemaakt dient te worden van een watertank, kunnen deze bij ons ook gehuurd worden. Wij hebben zo’n 500 watertanks uit voorraad leverbaar, in alle soorten en maten. Als u wilt, leveren wij binnen 24 uur. Zelfs als we de watertank die u wilt gebruiken niet op voorraad hebben, kunnen wij meestal binnen 48 uur leveren.

Verhuur van watertanks

Met name in de wegenbouw kan het zijn dat er tijdelijk gebruik gemaakt dient te worden van een watertank. In deze gevallen kunt u bij ons een watertank huren voor kortere of langere periode. Wij hebben alle soorten en maten watertanks met gewenste specificaties ook te huur.

Watertanks voor wegenbouw

De wegenbouw maakt veel gebruik van watertanks. Wij leveren onder andere vloeistoftanks en waterstoftanks aan alle grote wegenbouwers en de Nederlandse Spoorwegen.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

03 808 06 52

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrosie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button